Log in
X

Company Name

BUKA

Phone Number

.

Company Place

Prishtinë

Shitëse (3)

Shitëse (3)

Information

Publish Date

17.07.2017

End Date

24.07.2017

Categories

Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

BUKA ka arrite që në një kohë shumë të shkurtër të bëhet kompania me emër sinonim e cilësisë së lartë të bukës në Kosovë dhe ka arrit që t’u siguroje qytetarëve të Kosovës produktet me standarde Gjermane. Buka ofron produktet e shëndetshme dhe me përmbajte të pasur të thekrës dhe grurit, e kombinuar me tërshëre, fara liri, senduiҫe të llojeve të ndryshme, kafe dhe ëmbëlsira me shije të veçantë. Të gjithë ata që janë të interesuar të jenë pjesë e Buka Coffee Shop ju ftojmë të aplikoni për:

VEND TË LIRË PUNE:

Posti: Shitëse- tre (3) pozita
Lokacioni: Buka Coffee Shop – Prishtinë

Përgjegjësitë dhe Detyrat:
•Zbaton aktiviteteve të përgjithshme të shitjes së produkteve në dyqanet e Buka Coffee Shop
•Është përgjegjës/e për saldon, raportimin dhe barazimin e arkës
•Përgatit, organizon dhe vendos produktet nëpër rafte
•Përkujdeset që të jenë të vendosura të gjitha  çmimet e artikujve në rafte
•Kujdesit për shërbim të klientëve   
•Si dhe zhvillon detyra tjera të natyrës së punës

Kualifikimet Profesionale:
•Diplomë e Shkollës së Mesme
•Eksperience pune në shitje për të paktën 1 vit
•I/e motivuar dhe ambicioz/e
•Aftësi të theksuara organizative, komunikuese dhe nder-personale
•Njohuri të mira të paketës Microsoft Office
•Njohja e gjuhës angleze është e preferuar

Të interesuarit mund të aplikojnë përmes adresës elektronik (e-mailit), duke dërguar CV-të në këtë adresë: info@bukabakery.com ose pranë pikës së BUKA Coffee Shop të QAFA në Prishtinë.

Konkursi qëndron i hapur prej datës 17 Korrik, 2017 deri më 24 Korrik, 2017.

Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook