Log in
X

Company Name

NAS Systems

Phone Number

+386 49 76 75 81

Company Place

Gjilan

Teknik, Montues i kamerave dhe Alarmeve ne teren (4)

Teknik, Montues i kamerave dhe Alarmeve ne teren (4)

Information

Publish Date

17.07.2017

End Date

31.07.2017

Contact Person

Bekim Emini

Categories

Monter | Të tjera...

Job Places

Gjilan

Job Description

Kërkojm 2 teknik me përvoje pune per instalimin, montimin dhe mirmbajtjen e paisjeve te siguris (kamerave, alarmeve etj.) dhe 2 praktikant qe deshirojn te merren me instalimin dhe konfigurimin e paisjeve te siguris te kamerave, alarmeve etj.,

Me mundesi punesimi të menjehershëm ne keto vende të punës:

 
1. Teknik montues i Kamerave dhe Alarmeve nëpër teren -  Gjilan  (2 punëtorë)

2. Praktikant / Ndihmës të teknikut – Gjilan (2 praktikant)

 
Përshkrim i Shkurtë i Vendit të Punës: Teknik

 • Instalime të sistemeve të alarmit
 • Instalime të sistemeve të kamerave
 • Mirëmbajtja e pajisjeve të mbikëqyrjes elektronike
 • Instalim dhe servisim te pajisjeve të ndryshme të sigurisë


Kualifikimet dhe aftësitë e kërkuara: Teknik

 • Shkollimi universitar i dëshiruar
 • Të ketë njohuri te mira te teknologjisë dhe pajisjeve elektronike te sigurisë
 • Të ketë aftësi te mira te komunikimit
 • Vlera te larta etike dhe profesionale


Kualifikimet dhe aftësitë e kërkuara: Praktikant / Ndihmës Teknik

 • Shkollimi universitar i dëshiruar – duke vijuar apo ka përfunduar
 • Të ketë njohuri bazike rreth teknologjisë dhe pajisjeve elektronike
 • Të ketë vlera të larta etike dhe profesionale

 
Data e fundit për aplikim është 31 Korrik 2017

Të gjithë aplikuesit të cilët lajmerohen apo vizitojn zyret tona dhe ata te cilet  plotësojnë kushtet, do të ftohen në pune, menjëherë pas aplikimit!


Adresa për aplikim: Rr. Enver Miftari p.n. (mbrapa ndertesave te Albanica)

Telefoni kontaktues:  +386 49 76 75 81 ose përmes E-mail: info@nas-systems.com

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook