Log in
X

Company Name

Essior

Phone Number

+38649571737

Company Place

Prishtinë

Recepsioniste (1), Grimere (1), Hair stylists (3),Nail artist (1), Depiluese (1)

Recepsioniste (1), Grimere (1), Hair stylists (3),Nail artist (1), Depiluese (1)

Information

Publish Date

14.07.2017

End Date

14.08.2017

Categories

Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

Bashkohu me ekipin tonë!

Ne jemi duke kërkuar individë të pasionuar dhe profesional per tu bere pjese e sallonit te bukurise 'Essior'.

Salloni 'Essior' kërkon:

• 1 Recepsioniste/Asistente
• 1 Grimere 
• 3 Hair stylists
• 1 Nail artist
• 1 Depiluse

Të gjithë të interesuarit të dërgojnë CV e tyre (dhe portfolio te punes se tyre per grim dhe stilim te flokeve) ne: info.essior@gmail.com

Expired

Advertising
Advertising
Facebook