Log in
X

Company Name

MS-FINANZ

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Jurist/e - Kontabilist, IT

Jurist/e - Kontabilist, IT

Information

Publish Date

12.07.2017

End Date

26.07.2017

Categories

Jurista | Kontabilitet | IT & Dizajn

Job Places

Prishtinë

Job Description

MS-FINANZ –është firm private   me seli kryesore në  Zvicer ( Zurih , Bern, Lucern ,St.Margerethen ) dhe me degë ndihmese në Prishtinë,si firmë egzistojm prej 2006-ës, veprimtari kryesore  janë Kredit-private , Hipoteka etj.
(për info më të gjersishme vizitoni  www.ms-finanz.ch )

KONKURS:

1.Jurist/e - Kontabilist (1 Pozitë për gjuhë Gjermane)

PERGJEGJESIT :

 • Të menaxhoj në baza të rregullta klientët në portfolion e saj/ tij;
 • Të bëj vlerësimin e problemeve juridike me maturi , profesionalizëm dhe të propozoj zgjidhje adekuate;
 • Të përfaqesoj kompaninë në lidhje me procedurë përmbarimore dhe/ apo civile;
 • Të përgatit raporte të rregullta në lidhje me aktivitetet rreth punëve që ju besohen nga Ms-Finanz ;
 • Të kryej punë të tjera juridike që kanë të bëjnë me menaxhimin .
 • Të formuloj kontrata për punetoret e kompanis ;
 • Të jetë I gatshëm për përfaqsimin e firmës ku do që është e nevojshme ;
 • Të ketë njohuri për  Kontabilitet ;

KUALIFIKIMET :

 • Diplomë universitare në Juridik-Kontabilitet;
 • Eksperiencë pune në punë të ngjajshme ;
 • Aftësi të shquara komunikimi dhe organizative;
 • Aftësi prezantimi;
 • Aftësi të shquara analitike;
 • Të ketë njohuri te shkelqyera te gjuhës Gjermane ;

Ju lutemi që ti dergoni Cv-në dhe letër motivuese  në  e-mail adresën : m.sabani@ms-finanz.ch    ose  l.maliqi@ms-finanz.ch   Kandidatet e perzgjedhur kanë mundesi punësimi në zyre me infrastuktur zvicrane  , kushte shumë profesionale te punës dhe pagesa shumë të mira  .
( Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen).

Me rrespekt :  MS-FINANZ  

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

MS-FINANZ –është firm private   me seli kryesore në  Zvicer ( Zurih , Bern, Lucern ,St.Margerethen ) dhe me degë ndihmese në Prishtinë,si firmë egzistojm prej 2006-ës, veprimtari kryesore  janë Kredit-private , Hipoteka etj.
(për info më të gjersishme vizitoni  www.ms-finanz.ch )

KONKURS :

1.IT – (1 pozitë  për gjuhë Gjermane)

PERGJEGJESIT :

 • Mirëmbajtjen  të rrjetit  të kopjuterave ;
 • Mirëmbajtjen e programeve të sistemit  për  lansim të kredive ;
 • Përgjegjës për programet sa më të përshtatshme  për sistemin kreditor;
 • Përgjegjës për përzgjedhjen e programeve kompjuterike;
 • Përgjegjës për mirëmbajtjen e web-it;
 • Përgjegjës për mirëmbajtjen  Dizajn-Web-it;
 • Përgjegjës për mirëmbajtjen e rrjetit  telefonik ;
 • I gatshëm për pranimin e përgjegjesive  tjera  ;

KUALIFIKIMET :

 • Të keni diplomë universitare ;
 • Të keni shkathtesi kompjuterike ;
 • Njohja e gjuhës GJERMANE obligative ;
 • Të keni përvoje pune  ;
 • Të jeni të gatshem për punë ekipore ;

Ju lutemi që ti dergoni Cv-në dhe letër motivuese  në  e-mail adresën : m.sabani@ms-finanz.ch   .ose l.maliqi@ms-finanz.ch   . Kandidatet e perzgjedhur kanë mundesi punësimi në zyre me infrastuktur zvicrane  , kushte shumë profesionale te punës dhe pagesa shumë të mira  .
( Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen).

Me rrespekt :  MS-FINANZ  


Expired

Advertising
Advertising
Facebook