Log in
X

Company Name

Portal Pune Sh.p.k

Company Place

Prishtinë

Ekskavatorist (Bagerist) - operator / vozitës ekskavatori (bageri), Operator / vozitës makine teknologjike me krah (vinç) për shtrime tubash

Ekskavatorist (Bagerist) - operator / vozitës ekskavatori (bageri), Operator / vozitës makine teknologjike me krah (vinç) për shtrime tubash

Information

Publish Date

06.07.2017

End Date

20.07.2017

Categories

Të tjera... | Vozitës

Job Places

Tiranë

Job Description

Portal Pune Sh.p.k për klient të sajë, hapë:

POZICIONE TE LIRA PUNE

 (Në Republikën e Shqipërisë për punonjës të kualifikuar nga Kosova)

Një kompani ndërkombëtare me reputacion dhe e specializuar në fushën e konstruksionit të veprave në fushën e energjitikës dhe me aktivitet në Republikën e Shqipërisë kërkon të punësojë punonjës të specializuar nga Republika e Kosovës në pozicionet e mëposhtme:

1. Ekskavatorist (Bagerist) - operator / vozitës ekskavatori (bageri);

2. Operator / vozitës makine teknologjike me krah (vinç) per shtrime tubash.

Personat që shprehin interes për t'u punësuar në pozicionet e mësipërme, duhet te kenë kualifikimet e duhura për këto pozicione dhe të zotërojnë lejet e vozitjes për këto kategori makinash teknologjike.

Gjithashtu kompania e interesuar kërkon që personat që shprehin interes për këto pozicione duhet të kenë eksperienca të mëparshme në pozicionet e ngjashme, të njohin mirë rregullat e sigurimit teknik dhe të jenë të aftë.

Kontrata e propozuar e punës do të jetë për një periudhe 1-vjeçare dhe vendi i punës do të jetë Republika e Shqipërisë.

Pagesa / shpërmbilimi do të jetë mbi baza mujore dhe akomodimi, ushqimi dhe shërbimet e lavanterisë do të sigurohen nga kompania.

Të interesuarit duhet të paraqesin CV-të e tyre nëpërmjet e-mailit në adresën: ana.milo@tashkopustina-ks.com apo të kontaktojnë në numrin e telefonit mobil: 049 56 77 33 deri më datë 20 Korrik 2017.

Kandidatët e suksesshëm nga shqyrtimi i CV-ve do të kontaktohen nëpërmjet telefonit apo e-mailit.

Expired

Advertising
Advertising
Facebook