Log in
X

Company Name

Valoni Petrol Sh.p.k

Phone Number

045 11 22 88

Company Place

Prishtinë

Punëtorë në Pomp, Punëtorë në Autolarje, Punëtorë në Market, Kuzhiniera, Shankerista, Kamariera, Pastrues/e

Punëtorë në Pomp, Punëtorë në Autolarje, Punëtorë në Market, Kuzhiniera, Shankerista, Kamariera, Pastrues/e

Information

Publish Date

06.07.2017

End Date

06.08.2017

Contact Person

Vullnet Kurtishi

Categories

Hoteleri | Pastrues

Job Places

Prishtinë

Job Description

Valoni Petrol Sh.p.k, shpall konkurs per:

- Punëtorë ne Pomp
- Punëtorë Autolarje
- Punëtorë ne Market
- Kuzhiniera
- Shankerista
- Kamariera
- Pastrues/e (Meshkuj dhe Femra)

Menyra e aplikimit:
Te interesuarit mund te dergojne CV-te ne e-mail: vullnetkurtishi89@gmail.com , apo te vini personalisht çdo dite pune
prej ora 12:00-13:00 ne pompen e "Valoni Petrol Sh.p.k" ne Veternik, Prishtine.

Tel: 044575884.

Expired

Advertising
Advertising
Facebook