Log in
X

Company Name

LULI TRANS SHPED SH.P.K

Phone Number

038-749-698

Company Place

Prishtinë

Vozitës për kamion CE) (3 Pozita)

Vozitës për kamion CE) (3 Pozita)

Information

Publish Date

06.07.2017

End Date

06.08.2017

Categories

Vozitës

Job Places

Prishtinë | Rajonale

Job Description

LULITRANS SHPED SH.P.K , 

Me seli në Prishtine hap vende të lira pune për:

Shofer (Vozitës Per kamion CE) (3 Pozita)

Data e aplikimit: MAJ 2017

- RELACIONET - SHQIPERI, KOSOVË, SERBI

Detyrat dhe Përgjegjësitë
• Kandidati duhet të jetë në gjendje të punojë me orar fleksibil të punës;
• Duhet të jetë në gjendje të ofrojë mbështetje për vozitje për detyra te caktuara në mbrëmje ose gjatë fundjavës.
• Kryerja e detyrave të tjera zakonisht të caktuara për Vozitësin.

Kriteret dhe kushtet e nevojshme
- Kandidati duhet të ketë patentë shoferi valid (të vlefshëm);
- Të ketë përvojë pune (vozitës) ;
- Kandidati duhet të jetë në gjendje të punojë nën presion, të ketë etikë në punë dhe integritet të lartë pune.

Preferohet te kete edhe CPC-D- SHOFER TË TRANSPORTIT TË MALLRAVE-Apo me kusht qe të merr Pas Fillimit te Punës.

Për te aplikuar, 
Kontaktoni ne numrin: 045209161 ose 038603003

Email: luli_murati@homail.com

Lulitrans shped sh.p.k
Kosovë-Prishtine

Expired

Advertising
Advertising
Facebook