Log in
X

Company Name

Studio Moderna

Phone Number

03824464491

Company Place

Prishtinë

Promoter/e për Programin e Lojalitetit

Promoter/e për Programin e Lojalitetit

Information

Publish Date

05.07.2017

End Date

20.07.2017

Categories

Marketing

Job Places

Prishtinë

Job Description

STUDIO MODERNA/KOSOVË

DORMEO

Deshironi te jeni pjese e nje ekipi profesional, dinamik, Delimano shpallë konkurs për vënde të lira pune në qytetin e: Prishtinë-s.

Pozita: Promoter/e për Programin e Lojalitetit.

Kandidatet duhet ti plotesojne këto kushte:

- Të ketë përvoj pune për poziten e lartëcekur.

- Se paku shkolla e mesme

- Mosha 18-25vjec

- Komunikativ dhe Dinamik.

- Fleksibile ne Orar.

- Te jete i/e afte te punoj me mbikqyrje minimale.

- Data e fillimt të punës është 14.07.2017

Kandidatet e interesuar mund ti dergojne Cv-te e tyre ne email adresen:

muse.musa@studio-moderna.com; deri me daten 13.07.2017

Vërejtje: Aplikimet e dërguara pa CV të bashkangjitur nuk do të merrën parasyshë.

Me Respekt :

Studio Moderna/Kosovë.

Expired

Advertising
Advertising
Facebook