Log in
X

Company Name

DACI Metal Construction

Phone Number

038/591-882, 044/418-800

Company Place

Fushë Kosovë

SALDUES TË ÇERTIFIKUAR MIG-MAG (10), SALDUES TË ÇERTIFIKUAR ELEKTROD (HARK) (10), PUNËTOR NDIHMËS (10)

SALDUES TË ÇERTIFIKUAR MIG-MAG (10), SALDUES TË ÇERTIFIKUAR ELEKTROD (HARK) (10), PUNËTOR NDIHMËS (10)

Information

Publish Date

04.07.2017

End Date

18.07.2017

Categories

Saldues

Job Places

Fushë Kosovë

Job Description

NNP"DACI" Metal Construction

Rajoni 01. 12060 Bardh i Madh-Fushë Kosovë

KONKURS

Kompania NNP "Daci" Metal Construction shpallë konkurs për pozitat e më poshtme:

  • SALDUES TË ÇERTIFIKUAR MIG-MAG                  - 10 Vende
  • SALDUES TË ÇERTIFIKUAR ELEKTROD (HARK)   - 10 Vende
  • PUNËTOR NDIHMËS                                                   - 10 Vende

Kualifikimet, aftesitdhepërvoja:

  • Të kenë të mbaruar shkollën e mesme.
  • Të jenë të çertifikuar
  • Përvojë e konsiderueshme në salldimin e konstruksioneve të rënda metalike.
  • Përvojë dhe aftësi për të punuar nën trysni dhe me afat të kufizuar.
  • Të interesuarit për pozitat e lartë cekura mund të na kontaktojnë në:

Tel: 038/591-882
Tel: 044/418-800

Email: nnpdaci@gmail.com

Expired

Advertising
Advertising
Facebook