Log in
X

Company Name

Gazeta Sovrani

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Video montazher/e, Gazetar/e me përvojë

Video montazher/e, Gazetar/e me përvojë

Information

Publish Date

03.07.2017

End Date

17.07.2017

Categories

Media

Job Places

Prishtinë

Job Description

Gazeta online Sovrani shpallë konkurs për këto pozita:

1. Video montazher/e ( 1 pozitë)
2. Gazetar/e me përvojë ( 1 pozitë)

Për pozitën video montazher/e kërkohet njohuri në përpilimin e video lajmeve dhe kameras e fotografisë. Po ashtu kërkohet njohuri për rrjetet sociale dhe Wordpress.

Për pozitën e gazetar/e preferohet që kandidat/ja të ketë përvojë pune dhe njohuri drejtshkrimore të mira.

Të interesuarit/at të dërgojnë një CV në email adresën sovrani.info@gmail.com

Tel per kontakt: 045 123 444

Expired

Advertising
Advertising
Facebook