Log in
X

Company Name

Global Work & Training Agency

Phone Number

+386 49 238 047 +377 45 484 017

Company Place

Prishtinë

Edukatore ne Amerike

Edukatore ne Amerike

Information

Publish Date

30.06.2017

End Date

31.07.2017

Categories

Arsim & Edukim

Job Places

Rajonale

Job Description

A jeni i/e interesuar per nje eksperience 1 vjecare nga e cila vetem mund te perfitoni,dhe te realizoni endrren tuaj amerikane nderkohe dhe te punoni?

Global Agency eshte agjencion i cili ka perfaqsin e disa programeve Amerikane. Nje nga programet qe i perfaqsone Global Work & Training Agency eshte programi Au Pair.

Au Pair është një program dizajnuar nga Departamenti i Shtetit Amerikan që ofron shërbime me pages familjeve amerikane të kujdesit për fëmijët e tyre. Pra Programi Au Pair është një program shkëmbimi arsimor dhe kulturor i projektuar për tu dhënë shtetasve të huaj një mundësi të madhe për të jetuar me një familje pritëse amerikane dhe të marrin pjesë drejtpërdrejt në jetën e tyre në shtëpi, duke i ofruar shërbime të kufizuara të kujdesit për fëmijët e tyre.

Për tu konsideruar për programin Au Pair USA, kandidatet duhet të plotësojnë kërkesat e përcaktuara nga Departamenti Amerikan i Shtetit :

- Të jetë në mes moshës 18 dhe 26 ;
- Të jetë e aftë në anglishten e folur;
- Të jenë të diplomuar në shkollat e mesme, ose Bachellor
- Të kete experience dhe pasion për kujdesin e fëmijëve;

Benefitet

- Fito page vjetore prej mbi $10,000 + per nje vite;
- Perfito Diplome arsimore (trajnime $500 deri $1 ,000)
- Pushime ne Amerikë (all inclusive);
- Mundesi vazhdimi per 12 muaj te tjere;

Nëse ju i përmbushni të gjitha kërkesat e renditura më sipër na kontaktoni ne Nr e tel +386 (49) 238 047; +377 (45) 484 017 ose kontaktoni ne email adres globalagencykosova@gmail.com . Informata me te hollisishme ju mund te gjeni edhe ne web faqen tone www.globalagency-kosova.com .

Ju gjithashtu mund të na vizitoni ne zyret tona Adresa: Rruga Eqrem Qabej (Kompleksi Lesna perball fakultetit filologjik) Nr 106 , punohet qdo dite pune 09:00 – 17:00.

 

Expired

Advertising
Advertising
Facebook