Log in
X

Company Name

N.N “INFRA PLUS”

Phone Number

+381 38 60 62 62

Company Place

Prishtinë

Inxhinier/e të Ndërtimtarisë, Menaxher i Inxhinjeringut-Drejtues Teknik

Inxhinier/e të Ndërtimtarisë, Menaxher i Inxhinjeringut-Drejtues Teknik

Information

Publish Date

19.06.2017

End Date

03.07.2017

Categories

Inxhinier

Job Places

Prishtinë

Job Description

Kompania Ndërtimore N.N “INFRA PLUS”

Shpall konkurs për këto vende pune:

1 Inxhinier/e të Ndërtimtarisë

Pozita: MENAXHER I INXHINJERINGUT-DREJTUES TEKNIK

Kriteret vlerësuese:

  • Të këtë përgatitje të lartë shkollore (Fakulteti i Ndërtimtarisë Drejtimi Konstruktiv/Hidroteknikë), me përvojë pune së paku 7 vite ne projekte ndërkombëtare si dhe përvojë ne menaxhim.
  • Njohje e mire e programeve kompjuterike : AutoCAD, Microsoft Office dhe programet tjera relevante.
  • Në gjendje të udhëtoj në terren dhe të koordinoje ekipet e operatives
  • Të jetë i aftë të menaxhojë kohën dhe të punon nën presion të kohës
  • E domosdoshme: - Njohuri të gjuhës Angleze në nivel të komunikimit me shkrim dhe verbal.

Kandidatet qe i plotësojnë këto kritere do të ftohen për intervistë.

Ju lutem, CV-të tuaja të bashkangjitur me një Letër Motivuese t`i dërgoni në e-mail adresën info@infraplus-ks.com ose t’i dorëzoni pranë zyrës tonë në adresën; Rr. Magjistrale Prishtine-Lipjan Km-5 Llapnasell, 10 000 Prishtinë, tel: +381- 38 60 62 62.

Konkursi do të jetë i hapur deri me: 3 Korrik 2017.

Expired

Advertising
Advertising
Facebook