Log in
X

Company Name

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit

Phone Number

+381 38 211 637

Company Place

Prishtinë

Korist/e në Filharmoninë e Kosovës (1 Tenor)

Korist/e në Filharmoninë e Kosovës (1 Tenor)

Information

Publish Date

19.06.2017

End Date

30.06.2017

Categories

Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

Expired

Advertising
Advertising
Facebook