Log in
X

Company Name

Kopshti i Femijeve Ala

Phone Number

045 553 444

Company Place

Prishtinë

Edukatore dhe Motër Edukatore

Edukatore dhe Motër Edukatore

Information

Publish Date

19.06.2017

End Date

27.06.2017

Categories

Arsim & Edukim

Job Places

Prishtinë

Job Description

KOPSHTI I FEMIJEVE ''ALA''

Pozita: Edukatore dhe Motër Edukatore

Ofron mundësinë e punësimit të të gjithë të interesuarve të cilët i plotësojnë kushtet dhe kriteret e mëposhtme:
-
Te ketë të kryer fakultetin e edukimit (drejtimi parashkollor,pedagogji)
-Te ketë të kryer fakultetin e mjekësisë (drejtimi infjermeri)
-Përvojë pune e obligueshme
-Te kene aftesi te shkelqyera nderpersonale dhe komunikative per te krijuar raporte te mira me femijet
-Te jene persona te besueshem, te pergjegjshem, fleksibël, te mireorientuar, te motivuar, energjike dhe emocionalisht te gatshem per te perballuar situata emergjente
-Te kene aftesi te miremenaxhimit te kohes, hapësires dhe resurseve dhe te kene aftesi te menaxhimit te nje grupi femijesh ne te njejten kohe
-Njohin mire psikologjine dhe botekuptimin e femijeve dhe bashkeveprojne ne menyre interaktive me ta
-Ndjekin dhe kujdesen per femijet gjate aktivitetit te tyre te lojes dhe ndertojne marrëdhenie shoqerore pozitive me secilin apo ne grup
-Japin ndihmen e pare ne rastet e nevojshme.

Mbyllja e aplikimeve në datën: 27.06.2017

Kandidatet e interesuar jane te lutur te dergojne CV-te ne adresen tone elektronike: kopshtiala@gmail.com

Bejme me dije se do te kontaktohen vetem kandidatet e perzgjedhur per interviste!

Expired

Advertising
Advertising
Facebook