Log in
X

Company Name

Eagle's Group SH.P.K

Phone Number

Company Place

Mitrovicë

Vende te lira Pune (50)

Vende te lira Pune (50)

Information

Publish Date

16.06.2017

End Date

30.06.2017

Categories

Shitje

Job Places

Të gjitha qytetet

Job Description

Kompania Inovative "Eagle's Group" SH.P.K me rastin e hapjes se Njesise se re ne Prishtine perkatesisht ne lagjen Bregu i Diellit shpall konkurs per 50 vende te lira pune per te gjitha qytetet. Nuk kerkohet pervoje e mehershme pune.

Punesim mbrenda 10 dite.

-Kordinatore e Zyrave ne Prishtine - (1 Pozite)
-Telefoniste - (5 Pozita)
-Agjent/e e Shitjes - (40 Pozita)
-Pozita e Menagjer/e e Shitjes - (5 Pozita)

-Pozita e Kordinatores kerkohet pervoje pune se paku 2 vite dhe njohuri ne kontabilitet.

-Pozitat e Menaxherit dhe Agjentit ne shitje nuk kerkohet pervoje. Personat qe jane Qifte dhe posedojne veture personale kane perparsi pranimit ne mardhenje pune.

Ofrojme:
-Paga Fixe plus Bonuse.
-Bonuse me standarte Evropiane.
-Kontrata pune konform ligjeve te Kosoves.
-Provizione shtese nvarsisht nga realizimi.
-Rrugetime ne mbare Boten me qellim te ngritjes profesionale dhe motivimit.
-Pregaditje Profesionale.

Kushtet:
-Mosha 18-39 vjeqar.
-Se paku Shkollimi i Mesem.
-Mos te kete te kaluar penale.

Te interesuarit te depononi CV-te ne email adresen eaglesgroupks@gmail.com ose na kontaktoni ne numrin e telefonit 045-900 045 gjate ditve te punes nga ora 10:30 deri 14:00.

Expired

Advertising
Advertising
Facebook