Log in
X

Company Name

EDONA NPT

Phone Number

+386 49 650 328

Company Place

Vushtrri

SUPERVISOR (2)

SUPERVISOR (2)

Information

Publish Date

15.06.2017

End Date

30.06.2017

Categories

Shitje

Job Places

Vushtrri

Job Description

Kompania  “EDONA NPT” shpall konkurs për dy vende pune për pozitën e poshtëcekur nga data 15.06.2017 deri me datën 30.06.2017

SUPERVISOR (2)

 Përgjegjësitë Kryesore:

 • Menaxhimi i një terreni të caktuar dhe ndjekja e marëdhënieve me klientët në atë terren duke e përfshirë njekohësisht edhe menaxhimin e agjentëve të shitjes;
 • Gjetja e klientëve të rinj, zgjerimin e tregut dhe rritja e nivelit të shitjeve sipas objektivave;
 • Ndjekja e porosisë në çdo hallkë deri në mbylljen e procesit të kontraktimit;
 • Planifikimi dhe koordimi I shitjeve sipas modelit /strategjisë së kompanisë;
 • Zhvillimin dhe ruajtja e marrëdhënieve me klientët;
 • Të informohet në mënyrë të vazhdueshme mbi zhvillimet dhe ecurinë e tregut vendas.
 • Të zhvilloj ne treg brendin e caktuar nga ana e menaxhmentit

Kërkesat për këtë pozitë janë:

 • Arsim i lartë, Fakulteti Ekonomik përbën avantazh;
 • Përvojë e mëparshme jo më pak se 2 vjet në pozicione të ngjashme;
 • Të jetë person i shkathët, i motivuar;
 • Aftësi shumë të mira organizative dhe koordinuese;
 • Të ketë aftësi të shkelqyeshme komunikimi
 • Të njoh mirë terrenin e Kosovës dhe pikat shitëse
 • Të zotëroj patent për drejtim automjetit.

 Si të aplikoni:

Për të aplikuar për këtë mundësi punësimi, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj dhe dokumentet e tjera shoqëruese në email adresën: hr@edona-ks.com

Ju do të kontaktoheni vetëm në qoftë se CV-ja juaj dhe dokumentet shoqëruese do të kualifikohen. Tek ne CV-ja juaj është e sigurt dhe trajtohet në konfidencialitet të plotë.

Expired

Advertising
Advertising
Facebook