Log in
X

Company Name

Eurocosmetics

Phone Number

+38338551198

Company Place

Fushë Kosovë

Logjistike, Perfaqesues i shitjes

Logjistike, Perfaqesues i shitjes

Information

Publish Date

15.06.2017

End Date

21.06.2017

Categories

Shitje

Job Places

Fushë Kosovë

Job Description

Eurocosmetics shpalle konkurs per 2 vende te lira te punes per pune sezonale per periudhen prej 1 Korrik deri me 30 Shtator, me mundesi vazhdimi me kontrate te rregullt ne rast te nevojes se ndermarrjes dhe performances se mire gjate punes sezonale.

Pozitat: Logjistike, Perfaqesues i shitjes

Kandidatet duhet te jene studente te vitit te trete bachelor apo te sapo-diplomuar

 1.Pozita e pare
Logjistike

-Shperndarjen e mallrave ne pikat e shitjes me pakice, konform nje page mujore prej 300.00€
-Patent shoferi per kete pozite eshte i domosdoshem

2. Pozita e dyte
Perfaqesues i shitjes

-Asistimi ne punet e axhentit te shitjes, me nje page mujore prej 300.00€

 Lajmerimet e te interesuarve dergohen ne e-mail adresen e Eurocosmetics: info@eurocosmetics.biz
me nje CV te shkurter ne gjuhen Shqipe.

 Kandidatet potencial do te ftohen per intervistim me se largu deri me daten 21.06.2017

Expired

Advertising
Advertising
Facebook