Log in
X

Company Name

Spitali i Zemrës “ Cardio Center “ sh.p.k

Phone Number

045 203 520

Company Place

Prishtinë

Motër medicinale (3), Teknike e farmacisë (1)

Motër medicinale (3), Teknike e farmacisë (1)

Information

Publish Date

14.06.2017

End Date

28.06.2017

Contact Person

Categories

Mjekësi

Job Places

Prishtinë

Job Description

Spitali i ZemrësCardio Center “sh.p.k

 KONKURS

Titulli i vendit të punës:

I)        Motër medicinale (3 pozita)

II)      Teknike e farmacisë (1pozitë).

Përgaditjet Profesionale / Kualifikimet / Kompetencat:

  • Shkollimi i mesëm drejtimi mjekësi e përgjithshme për motër medicinale,
  • Shkollimi i mesëm drejtimi farmaci për teknike të farmacisë,
  • Të jenë të Licensuara,
  • Përvojë paraprake profesionale së paku 1 vit,
  • Aftësi pune me kompjuter, e domosdoshme,
  • Aftësi dhe shkathtësi në prezentimin e shërbimeve që ofron spitali,
  • Aftësi të mira organizative dhe ndërpersonale të punës në ekip.

Aplikimi bëhet përmes e-mail: intermed-eda@hotmail.com dhe duhet të përmbajë të gjitha dokumentet e mëposhtme:

  • Rezyme profesionale / CV-ja me fotografi,
  • Letër motivimi për punësim,
  • Letër rekomandimet dhe dokumentet shtesë nëse i posedoni,

Konkursi mbetet i hapur 14 ditë nga shpallja në Portalin e punës.

Vetëm kandidatet e përzgjedhura në listën e ngushtë do të kontaktohen.

Adresa: Preoc, Magjitralja Prishtine - Ferizaj.

Për më shumë informata, kontaktoni në tel: 045 203 520.

Expired

Advertising
Advertising
Facebook