Log in
X

Company Name

Emona City

Phone Number

+381 (0)28 571 665

Company Place

Vushtrri

Dizajner/Video Editor

Dizajner/Video Editor

Information

Publish Date

15.06.2017

End Date

25.06.2017

Categories

IT & Dizajn

Job Places

Prishtinë

Job Description

Kjo është mundësia jote...

Për të qenë të suksesshëm, ne kemi nevojë për njerëzit më të mirë, të cilët i duan sfidat dhe punën.
Edhe ti mund të jesh një prej tyre!
Jepi mundësinë vetës të jesh pjesë e Emona City.
Ambicia, talenti, modeli frymëzues, iniciativa dhe vizioni për të ardhmen janë tiparet themelore për të qenë pjesë e ekipit tonë!
Ne ofrojmë një ambient modern dhe social pune duke krijuar mundësi për një të ardhme profesionale të suksesshme!
Emona City, një rrjet me supermarkete dhe hipermarkete, e shtrirë në tetë (8) komuna dhe me plan zhvillimorë në gjithë territorin e Kosovës, hapë konkurs punësimi për këtë pozitë:

I.Dizajner/Video Editor

Kriteret e punësimit
•Përvojë pune (E preferuar përfushën e kërkuar),
•Të ketë aftësi të forta nëpërpunimin grafik, duke krijuar dhe fushata editing, reklamave dhe materialeve promovuese,
•Të ketë aftësi të mira të bashkëpunimit dhe të punës ekipore,
•Aftësitë mira të komunikimit dhe shkrimit,
•I gatshëm për sfida dhe njohuri të reja,
•I gatshëmqëtë punoj nën presion dhe me afate kohore,
•Të ketë njohuri për programet ne: (Photoshop, Ilustrator, After Effect, Adobe Premiere),
•E preferuar të ketë njohuri në fotografime.

Udhëzime rreth aplikimit:
Kandidatët e interesuar për punë, duhet që aplikacionet mund ti marrin dhe ti dorëzojnë në Zyrat Qendrore të Emona City që gjinden te Qafa (Rr. Perandori Dioklecian, Prishtinë 10000).

Konkursi është i hapur nga data 15.06.2017 deri me datën 25.06.2017

Expired

Advertising
Advertising
Facebook