Log in
X

Company Name

ERC International

Phone Number

044224861

Company Place

Dubai

Punëtor në Ndërtimtari

Punëtor në Ndërtimtari

Information

Publish Date

14.06.2017

End Date

28.06.2017

Contact Person

Categories

Ndërtimtari

Job Places

Dubai

Job Description

"ERC International" me seli ne Dubai, shpall konkurs per:

Titulli:
Punëtor

Industria: Ndërtimtari

Vendi:Dubai

Rroga:700 dollar, plus viza, banimi, transporti, sigurimi shendetsor dhe ushqimi te siguruara nga ana e kompanise.

Cv-te mund ti dergoni ne kete E-mail: astrit@erc-int.com

Telefon: 045 209 960

Expired

Advertising
Advertising
Facebook