Log in
X

Company Name

Kadiu Group

Phone Number

Company Place

Fushë Kosovë

Përfaqësues i Shitjes

Përfaqësues i Shitjes

Information

Publish Date

14.06.2017

End Date

28.06.2017

Categories

Shitje

Job Places

Ferizaj | Gjakovë | Gjilan | Pejë | Prizren

Job Description

Kadiu Group, një kompani lider në tregtinë me auto pjesë dhe pajisjet e autoserviseve në Kosovë dhe Shqiperi, me nje eksperience mbi 25 vjeçare dhe me njerrjet dyqanesh ne qytetet kryesore ne Shqiperi dhe Kosove, shpall konkurs per pozitat Përfaqësues i Shitjes për qytetet: Pejë, Gjilan, Prizren, Gjakovë dhe Ferizaj.

Detyrat:
Njohja shumë e mirë e produkteve te kompanise
Mbikëqyrje e klientëve ne rajonin përkatës
Këshillimi i klientëve gjatë blerjes
Kontaktim dhe ofertimi klientëve te ri
Prezantimi i produkteve të ndryshme dhe ofertave
Bashkëpunim i ngushtë me koleget e departamenteve te tjera.

Kriteret:
-Te jete i moshes 23-35vjec.
-Te kete arsim te larte (preferohet Inxhinieri).
-Preferohet te kete nje eksperience ne shitje
-Te kete aftesi shume te mira komunikuese, prezantuese & negociuese
-Te njohe programet baze ne perdorimin e kompjuterit
-Te disponoje Patente shoferi.
-Tejete me banim ne qytetin ne te cilin aplikon.

Përfitimet tuaja:
-Trajnim dhe integrim intensiv dhe profesional
-Vend pune modern dhe të sigurte
-Pagë mbi mesatare dhe të rregullt
-Zhvillim dhe rritje profesionale të karrierës tuaj

Te interesuarit mund te dergojne CV-ne e tyre brenda dates 28.06.2017 ne adresen: hr@kadiu.al duke shenuar qytetin per te cilin aplikon ne subjektin e emailit.

Expired

Advertising
Advertising
Facebook