Log in
X

Company Name

TELESAKO

Phone Number

Company Place

Pejë

Call Center Agent (20)

Call Center Agent (20)

Information

Publish Date

13.06.2017

End Date

27.06.2017

Contact Person

Categories

Call Center

Job Places

Pejë

Job Description

TELESAKO është kompani e specializuar në Mbeshtetje të konsumatorit e cila fillon në Peje me projektin Outbound.

Call Center Agent - Outbound,

Kompanija TELESAKO ofron mundesi punesimi si Call Agent në Peje. Ne nje ambient modern të punes ju keni mundesi të ndertoni karieren tuaj dhe te punoni në një kompani modern të udhehequr nga nje menaxhment me experience në Costumer Support Industry dhe të Energjetikes.

Call Center Agent   20 Pozita

Për të aplikuar, ju duhet të keni njohuri të gjuhës Gjermane si dhe aftësi komunikimi me klientët në fushën e biznesit.

Ne ofrojmë:

Pagë konkuruese prej 800 EUR bruto në muaj, plus bonuse ne baze te performances.

Orar të përshtatshëm nga ora 08:30 – 16:30.

Trajnime të krijuara enkas për pozitën tuaj.

Kontrat bazuar në ligjin e punesimit në Kosovë

Infrastrukturë moderne sipas standarteve gjermane. Ambient i ngrohtë dhe i përshtatshëm për punë dhe shoqëri.

Ne kërkojmë:

Njohuri të gjuhës Gjermane në nivelin C1.

Aplikantë fleksibil dhe të gatshëm për të punuar në ekip.

Aftësi për të kuptuar dhe zgjidhur kërkesat e klientëve.

Nese mendoni qe keni aftesi per kete vend te punes apliko tani, Shtoje CV-ne dhe mbush rubrikat ne kete link: 

http://telesako.com/

Suksese.

Expired

Advertising
Advertising
Facebook