Log in
X

Company Name

ARIU D.P.H

Phone Number

044 557 518

Company Place

Prishtinë

Shankista, Kamariera

Shankista, Kamariera

Information

Publish Date

13.06.2017

End Date

27.06.2017

Categories

Hoteleri

Job Places

Prishtinë

Job Description

Restaurant "TE ARIU" D.P.H, me seli në Prishtinëme nr.biznesi 70175384, adresa Rr. maghistralja-Veternik-Prishtinë duke u  bazuar në dispozitat e nenit 8 të Ligjit të Punës. Ligji  Nr.038/L 212.  dhe nenit 7 të Aktit të Brendëshem pë Marrëdhënje Pune puplikon këtë:

KONKURS 

Për këto vende të lira pune:

- Shankista
- Kamariera

Kandidati për poziten e parë duhet ti plotësoj këkto kushte:

  • Minimumi 2 vite përvojë pune në lëmit e kërkuara,
  • Aftësi të planifikimit të punës dhe caktimit të prioriteteve

Kandidati për poziten e dytë duhet ti plotësoj këto kushte:

  • Përvoja e punës së paku 2 vite

Kontakti dhe informimi do te behet ne forme e kontaktit me telefon
Tel: 044 557 518

Ju mirpresim

Expired

Advertising
Advertising
Facebook