Log in
X

Company Name

Meridian Express

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Menaxher i konceptit të kafesë Scharf

Menaxher i konceptit të kafesë Scharf

Information

Publish Date

13.06.2017

End Date

23.06.2017

Categories

Menaxher

Job Places

Prishtinë

Job Description

Meridian Express sh.p.k. Rrjeti i dyqaneve me pakicë është themeluar në Gusht të vitit 2012, është afër çdo lagjeje nëpër qytetet më të mëdha. Deri tani Meridian Express është prezent me 35 dyqane në tërë territorin e Kosovës. Të gjithë ata që janë të interesuar të jenë pjesë e kompanisë Meridian Express ju ftojmë të aplikoni për:

VEND TË LIRË PUNE:

Posti: Menaxher i konceptit të kafesë Scharf

Qellimi:
A doni të punoni në zemrën dhe shpirtin e kompanisë Meridian Express me brendin Scharf? Si kategoria më e madhe e kafese, ekipi i Scharf në mënyrë direkte kontribuon në suksesin e biznesit të përgjithshëm me anë të zhvillimit të vazhdueshëm dhe menaxhimit të produkteve të klasit botëror. Si menaxher i produktit te Scharf, do të keni mundësi për të përzgjedhur inovacionin dhe kenaqesine ne pune.

Përmbledhje e pergjegjesive kryesore:
Si menaxher i produktit në kategorinë e Scharf nga ju do të pritet që:
•Kuptoni biznesin: të keni një zotërim të fortë mbi kategoritë e kafeve dhe metodologjinë e parashikimit. Ju do të vini re historinë në trendet e biznesit, duke e ditur dallimin midis të dhënave dhe planifikimin e shitjeve.
•Drejtoni një ekip ndër-funksional: do të jeni një lider, jo një ndjekës, në partneritetet tuaja me Operacionet me Pakicë, Zinxhirin e Furnizimit, Kërkimin dhe Zhvillimin, Marketingun, duke siguruar që iniciativat tuaja të kategorive të ecin pa probleme në të gjitha frontet.
•Menaxhimi i një promovimi kombëtar: ju do të beni një promovim kombëtar të produktit, deri në përpunimin dhe zhvillimin e produktit, parashikimin, emërtimin dhe pozicionimin, blerjen dhe menaxhimin e inventarit, raportimin dhe përfundimisht kthimin ne investim.
•Strategji: Ju do të lëvizni pa diskutim nga një diskutim strategjik i nivelit të lartë për kategorinë në një takim rreth niveleve të inventarit, të aftë për të vepruar në çdo nivel dhe ne cdo kohe.
•Zgjidhja e problemeve komplekse: do të identifikoni boshllëqet në njohuri, do t'i gjeni të dhënat në dispozicion, do të nxjerrni tema në njohuri dhe do të zhvilloni dhe ekzekutoni një plan veprimi me faza duke i dhënë përparësi ideve në taktika të ekzekutueshme te shitjes dhe zhvillimit.
•Mendimi në mënyrë krijuese dhe kreative: ju do të zhvilloni dhe paraqisni analizat e produktit për Hulumtim dhe Zhvillim dhe informacione krijuese për ekipin e marketingut, duke përdorur pozicionimin e konsumatorit dhe ofrimit te sherbimit kualitativ.
•Detyra tjera te percaktuara nba mbikqyresi direkt i tij/saj.

KUALIFIKIMET PROFESIONALE
•Diplomë universitare e preferuar në Fakultetin Ekonomik, Menaxhment ose Marketing;
•Eksperience ne pune relevante, se paku 3 vite
•Aftësi shumë të mira Menaxheriale
•I/e motivuar dhe ambicioz/e
•Shkathtësi të avancuara si prezantues/e, komunikues/e dhe negociues/e
•Aftësi të punës nën stres dhe afat kohor
•Të jetë i/e mësuar të marrë vendime dhe përgjegjësi
•Aftësi për të mbajtur nivel të lartë të konfidencialitetit
•Njohuri të mira të paketës Microsoft Office
•Njohja e gjuhës angleze është e preferuar
•Patentë shoferi, kategorinë  “B”


Të interesuarit duhet të mbushin formën elektronike e cila do të paraqitet pasi të klikoni tek linku më poshtë http://www.aplikimi.com/job-list?id=279

Konkursi qëndron i hapur prej datës 13 Qershor 2017 deri më 23 Qershor 2017.

Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen

Expired

Advertising
Advertising
Facebook