Log in
X

Company Name

Meridian Express

Phone Number

.

Company Place

Prishtinë

Menaxher i shitjes dhe sherbimit ndaj konsumatorit – Meridian Kitchen

Menaxher i shitjes dhe sherbimit ndaj konsumatorit – Meridian Kitchen

Information

Publish Date

13.06.2017

End Date

23.06.2017

Categories

Menaxher

Job Places

Prishtinë

Job Description

Meridian Express sh.p.k. Rrjeti i dyqaneve me pakicë është themeluar në Gusht të vitit 2012, është afër çdo lagjeje nëpër qytetet më të mëdha. Deri tani Meridian Express është prezent me 35 dyqane në tërë territorin e Kosovës. Të gjithë ata që janë të interesuar të jenë pjesë e kompanisë Meridian Express ju ftojmë të aplikoni për:

VEND TË LIRË PUNE:

Posti: Menaxher i shitjes dhe sherbimit ndaj konsumatorit – Meridian Kitchen

Përgjegjësitë dhe Detyrat:
•Te beje kordinimin e puneve operacionale, raportimin ne kohe tek departamenti perkates.
•Te menaxhoje stafin dhe ti mbaje gjithmone te informuar me aktivitetet ne kendin e ushqimit
•Te mbaje lidhje te mira me klientet, te menaxhoje prenotimet si dhe tu pergjigjet ankesave te klienteve;
•Te kujdeset per motivimin dhe trajnimin e stafit, uniformat e tyre dhe respektimin  procedurave te kompanise;
•Te keshilloje apo sugjeroje menu te ndryshme ditore apo javore.
•Te organizoje dhe mbikqyre oraret e stafit ne kendin e ushqimit.
•Te ruaje standarte te larta per kontrollin e cilesise, te higjenes dhe te shendetit e sigurise.
•Te mbikqyre nivelin e stokut dhe te furnizimeve ne baze te planifikimit te shitjeve;
•Te organizoje dhe mbikqyr aktivitetet marketing, oferta\promocione\evente.  
•Te pergatise raporte ditore\javore lidhur me kontrollin e shitjeve, kontrollin e ushqimit si dhe menaxhimin e stafit;
•Pergjegjes per kordinimin me pergjegjesin ne Kendin e Kuzhines dhe Kendin Buka per qellimet e Kompanise qe te arrihen objektivat e perbashketa, si:

a)Sherbim ndaj konsumatorit, Kualitet te produkteve,
b)Arritje te objektivave Shitje – Shpenzime

•Kordinon me Menaxherin e Pikes ne punet operacionale te lokacionit, per Raportimin dhe rregullimin e tyre ne kohe te caktuara.

KUALIFIKIMET PROFESIONALE
•Diplomë universitare e preferuar në Fakultetin Ekonomik, Menaxhment ose Marketing;
•Eksperience ne pune relevante, se paku 3 vite
•Aftësi shumë të mira Menaxheriale
•I/e motivuar dhe ambicioz/e
•Shkathtësi të avancuara si prezantues/e, komunikues/e dhe negociues/e
•Aftësi të punës nën stres dhe afat kohor
•Të jetë i/e mësuar të marrë vendime dhe përgjegjësi
•Aftësi për të mbajtur nivel të lartë të konfidencialitetit
•Njohuri të mira të paketës Microsoft Office
•Njohja e gjuhës angleze është e preferuar
•Patentë shoferi, kategorinë  “B”


Të interesuarit duhet të mbushin formën elektronike e cila do të paraqitet pasi të klikoni tek linku më poshtë http://www.aplikimi.com/job-list?id=280

Konkursi qëndron i hapur prej datës 13 Qershor 2017 deri më 23 Qershor 2017.

Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen

Expired

Advertising
Advertising
Facebook