Log in
X

Company Name

RUGOVE sh.p.k

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Teknolog Ushqimi

Teknolog Ushqimi

Information

Publish Date

12.06.2017

End Date

26.06.2017

Categories

Teknolog

Job Places

Prishtinë

Job Description

Rugove shpk është kompani vendore me brendet më të njohura kosovare Ujë Rugove dhe Djathë Rugove. Te gjithe ata qe jane te interesuar te jene pjese e kompanise ju ftojme qe te aplikoni per poziten :

Teknolog Ushqimi

Kompania Rugove juofro:

 • Ndërmarje profesionale dhe dinamike
 • Ambient professional dhe motivues
 • Kompenzim sipas aftësive dhe rezultateve të arritura
 • Mundësi të përparimit të karierës

Kualifikimet për pozitën : Teknolog

 • Diplome e arsimit te larte ne fushen perkatese “ Teknologji ushqimore”
 • Eksperiencë më shumë se një vit në pozicione të ngjashme.
 • Të zotërojë programet bazë kompjuterike.
 • Është e dëshiruershme që të jetë banor i Pejës
 • Të ketë aftësi të mira komunikuese dhe drejtuese.
 • Aftësi për të punuar nën presion dhe në grup.

   Detyrat dhe pergjegjesite :

 • Kontrollon dhe kujdeset për përmirësimin e procedurave të sigurisë dhe kontrollit të cilësisë nga faza e lëndëve të para deri në përfundim të  produktit
 • Hulumton tregjet aktuale të konsumit dhe teknologjitë e fundit për të zhvilluar konceptet e reja të produkteve
 • Kujdeset për përzgjedhjen e lëndëve të para dhe të përbërësve të tjerë nga furnizuesit
 • Përgatitjen kostimin e produktit bazë të lëndëve të para dhe kostot e prodhimit për të siguruar produkte fitimprurëse;
 • Koordinon produktet e reja dhe prodhimin e tyre.

Të interesuarit mund të aplikojnë në hr@rugove.eu duke cekur pozitën. Aplikacioni duhet të përmbajë letër motivuese, CV dhe një foto të kandidatit.

Rugove shpk ofron mundësi të barabarta punësimi dhe inkurajon të gjithë që janë të interesuar të paraqesin aplikacionin.

Afati i fundit per aplikim është 26 Qershor 2017.

Vetëm kandidatët që do të hyjnë në rrethin e ngushtë do të ftohen në intervistë.

Expired

Advertising
Advertising
Facebook