Log in
X

Company Name

art design

Phone Number

049/444-666

Company Place

Prishtinë

Prezantuese/Shitëse – femër

Prezantuese/Shitëse – femër

Information

Publish Date

10.06.2017

End Date

23.06.2017

Categories

Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

Konkurs

Kompania “ artdesign’ “, kompani me përvojë pune 23 vjeçare në dizajnimin dhe prodhimin e mobiljeve, në pajtim me politikën zgjëruese të kompanisë si dhe në ofrimin e kushteve sa më të mira për klientët, shpallë konkurs për:

Prezantuese/Shitëse – femër

Detyrat e punës:

 • Prezantimi i produkteve të kompanisë
 • Shitja e produkteve të kompanisë
 • Përgatitja e kontratave të shitjes për klientë
 • Përgatitja e dokumenteve të ndryshme të shitjes
 • Kujdesi i mirë ndaj klientit. 

Kushtet e përgjithshme për punë:

 • Përfundimin e shkollës së mesme, Diplomë Universitare (e preferuar)
 • Eksperiencë pune në fushën e prezantimit dhe shitjes së produkteve së paku dy vite
 • Aftësi të mira komunikuese dhe paraqitje profesionale
 • Aftësi të mira negocimi dhe bashkëpunimi
 • Aftësi për punë nën presion
 • Njohuri të gjuhës angleze(e preferuar)
 • Njohja e punës në kompjuter dhe në programet e Pakos Office.

Shtesë: Përparësi të madhe kanë ata persona të cilët kanë përvojë pune në këtë fushë apo dëshirojnë ndërrimin e vendit të punës për kushte sa më të përshtatshme.

Për të aplikuar ju lutem dërgoni CV (të përfshirë me foto) në adresën elektronike info@artdesignks.com

Expired

Advertising
Advertising
Facebook