Log in
X

Company Name

“TIKI MOSAIC” Sh.P.K.

Phone Number

+386 49 402 050

Company Place

Mitrovicë

Sektori i qelqit, Sektori i montimit, Agjent i shitjes

Sektori i qelqit, Sektori i montimit, Agjent i shitjes

Information

Publish Date

08.06.2017

End Date

31.07.2017

Categories

Të tjera...

Job Places

Mitrovicë

Job Description

Konkurs

Fabrika e riciklimit të qelqit dhe prodhimit të mozaikut “TIKI MOSAIC” Sh.P.K. me lokacion në Mitrovicë  shpall konkurs për vende të lira pune në këto pozita:

Sektori i qelqit pozita: Ndarja, klasifikimi dhe vendosja e qelqit në mulli

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Përgjegjës për ndarjen, klasifikimin dhe vendosjen e qelqit në mulli
 • Përgjegjës për vënien në funksion të punës  në mulli
 • Raporton  për procesin e punës përgjegjësin  e  sektorit të ndërrimit
 • Raporton te përgjegjësi I ndërrimit pasues (ndërrimit tjetër) për vazhdimin e procesit te punës
 • Detyrat e përcaktuara nga mbikqyrësi

2. Sektori i montimit të mozaikut pozita: Klasifikimi dhe montimi i mozaikut (kërkohen punëtore (femra)

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Përgjegjëse për montimin, riparimin e mozaikut
 • Raporton  te mbikqyrësja e grupit për procesin e punës
 • Detyrat e përcaktuara nga mbikqyrësi

Sektori i kristalit pozita: Klasifikim qelqi dhe prodhim të mozaikut të kristalit

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Ndihmës në prodhim për sektorin e kristalit
 • Përgjegjës për  raportimin e gjendjes së makinave te mbikqyrësi
 • Përgjegjës dhe raport për probleme të prodhimit te mbikqyrësi
 • Detyrat e përcaktuara nga mbikqyrësi

Agjent i shitjes

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Hulumtimi I tregut,identifikimi I klientëve të rinjë ,potencial dhe nevojave të tyre
 • Viziton klientët dhe  mbledhë të dhëna për kapacitetin harxhues të tyre
 • Vizita të rregullta të klientëve
 • Prezantimi i produkteve të kompanisë
 • Detyrat e përcaktuara nga mbikqyrësi
 • Realizimi I objektivave të përcaktuara nga mbikqyrësi

Kualifikimi dhe përvoja:

 • Përvojë pune si agjent i/e shitjes (në fushën pëkatëse e preferuar)
 • Minimum shkollim I mesëm
 • Të posedojë patent shoferin – kategoria B
 • Aftësi të shkëlqyera komunikative me klientët
 • Njohja e gjuhëve të huaja dhe njohja e MS Office e preferueshme

Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë aplikacionin për punësim/CV-në në email adresën info@tikimosaic-ks.com  ose të dorëzoni aplikacionet fizikisht tek kompania “TIKI MOSAIC” Sh.P.K. Parku Industrial TREPÇA (afër fakultetit publik të Mitrovicës).
Për informata shtesë mund të kontaktoni në numrin e telefonit:
+386 49 402 050
Konkursi është I hapur nga data 08.06.2017 deri më 31.07.2017.

Expired

Advertising
Advertising
Facebook