Log in
X

Company Name

MINNA Fashion

Phone Number

045900069

Company Place

Prishtinë

Shitese Butiku (2)

Shitese Butiku (2)

Information

Publish Date

06.06.2017

End Date

20.06.2017

Contact Person

MINNA Fashion

Categories

Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

MINNA Fashion, tani me lokacion ne qender te Prishtines shpall konkurs per 2 vende te lira pune. 

Pozita: Shitese Butiku (2)

Gjinia: Femer

Orari i punes: 6 ore ne dite. 

Inkurajohen te gjitha te interesuarat te cilat kane pervoje pune se paku 1 vite , te dergojn email me te dhenat e tyre.

Kushtet te cilat duhet te plotsohen per aplikim jane: Dergo informatat e juaja dhe nje fotografi ne emailin:

minna-fashion@hotmail.com

 Aplikacionet te cilat nuk i permbushin kushtet nuk do te merren parasysh !!!

www.facebook.com/minnafashionks/

Expired

Advertising
Advertising
Facebook