Log in
X

Company Name

Al Petrol

Phone Number

038 607 665 & 038 536 333

Company Place

Prishtinë

Menaxher restauranti (1), Kuzhinjera (3), Ndihmes kuzhinjera (5), Kamariera (12), Banakier (4)

Menaxher restauranti (1), Kuzhinjera (3), Ndihmes kuzhinjera (5), Kamariera (12), Banakier (4)

Information

Publish Date

05.06.2017

End Date

19.06.2017

Categories

Hoteleri

Job Places

Fushë Kosovë | Obiliq | Prishtinë

Job Description

Për shkak të rritjes së vëllimit të punëve, Kompania AL PETROL Sh.p.k. hapë këto vende të lira pune.

Obiliq 4.

Kamariera -2

Ndihmes kuzhine -1

Hotel Vita (Fushe Kosove)

Menaxher restauranti -1

Kamarier -2

Banakier -1

Kuzhinjer -1

Nd.Kuzhinjer -1

Veternik 3 (Prishtine).

Kamarier -2

Banakier -1

Sllatina 1-2 (Fushe Kosove).

Kamariera -6

Banakiera -2

Kuzhinjera -2

Ndihmes kuzhinjera -3

Mirembajtese -1

 Të interesuarit  të dërgojnë CV-inë me foto dhe dokumente përcjellëse në imel adresenhralpetrol@gmail.com si dhe të shënojnë lokacionin e punës (qytetin e aplikimit).

Expired

Advertising
Advertising
Facebook