Log in
X

Company Name

Agromarket ks

Phone Number

Company Place

Prishtinë

MENAGJER-E PËR LOGJISTIKË DHE FINANCA

MENAGJER-E PËR LOGJISTIKË DHE FINANCA

Information

Publish Date

05.06.2017

End Date

19.06.2017

Categories

Menaxher

Job Places

Prishtinë

Job Description

DISTRIBUTORI, IMPORTUESI DHE PËRFAQESUESI I PROGRAMIT GARDEN, PREPARATEVE PËR MBROJTJEN E BIMËVE, FARËRAVE.

„AGROMARKET KS“

SHPALL KONKURS PËR KËTO VENDE TË LIRA PUNE:

MENAGJER-E PËR LOGJISTIKË DHE FINANCA

(vendi i punës ,Prishtinë)

 Detyrat:

  • Udhëqës i dokumentacionit të nevojshëm për blerje dhe shitje të mallit
  • Organizimi i transportit dhe distribuimi i mallërave
  • Përcjellja materiale dhe financiare e mallit ,inkasimi i kërkesave
  • Harmonizimi i dokumentacionit tekniko-afariste me rregullat e brendshme të legjislacionit në Kosovë.

Kushtet:

  • Fakulteti Ekonomik (drejtimi Banka,Financa,Menaxhment)
  • Përvoja e punës në detyrat logjistike ose komerciale
  • Të posedoj aftësi komunikuese dhe negociuese.
  • Të njohë minimum dy gjuhët zyrtare të Republikës së Kosovës(shqipe,sërbe ose angleze)

Kërkesën dhe CV-në e përvojës së punës e dërgoni në e-mail: naser.spahiu@agromarket-ks.com ose   në   adresën „Agromarket KS“ , Magjistralja Prishtinë - Shkup km.6 , 10500 Llapllasellë-Graqanicë (objekti afër pompës „Rama Petrol“) me mbishkrimin * Për Konkurs*

Konkursi është i hapur 15 ditë nga dita e publikimit .

Do të kontaktohen vetëm kandidatët që hyjnë në rrethin e ngushtë të përzgjedhjes.

Expired

Advertising
Advertising
Facebook