Log in
X

Company Name

Agromarket KS

Company Place

Prishtinë

ASISTENTE NË ADMINISTRATË

ASISTENTE NË ADMINISTRATË

Information

Publish Date

05.06.2017

End Date

19.06.2017

Contact Person

Categories

Administratë

Job Places

Prishtinë

Job Description

DISTRIBUTORI,IMPORTUESI DHE PËRFAQESUESI I PROGRAMIT GARDEN, PREPARATEVE PËR MBROJTJEN E BIMËVE, FARËRAVE.

„AGROMARKET KS“

SHPALL KONKURS PËR KËTO VENDE TË LIRA PUNE:

 ASISTENTE NË ADMINISTRATË

(vendi i punës, Prishtinë)

Detyrat:

  • Përcjellja e rregullave dhe ligjeve rregullative
  • Përcjellja materiale dhe financiare e mallit
  • Organizimi i aktiviteteve lidhur me administratë

Kushtet:

  • Niveli IV ose VII i drejtimit ekonomik(shkolla e mesme ose fakulteti)
  • Përvoja e punës në detyrat komerciale,
  • Të posedoj aftësi komunikuese dhe negociuese.
  • Të njohë minimum dy gjuhët zyrtare të Republikës së Kosovës(shqipe,sërbe ose angleze).

Kërkesën dhe CV-në e përvojës së punës e dërgoni në e-mail: naser.spahiu@agromarket-ks.com ose   në   adresën „Agromarket KS“ , Magjistralja Prishtinë - Shkup km.6 , 10500 Llapllasellë-Graqanicë (objekti afër pompës „Rama Petrol“) me mbishkrimin *Për Konkurs*

Konkursi është i hapur 15 ditë nga dita e publikimit.

Do të kontaktohen vetëm kandidatët që hyjnë në rrethin e ngushtë të përzgjedhjes.

Expired

Advertising
Advertising
Facebook