Log in
X

Company Name

Al Petrol

Phone Number

Company Place

Prishtinë

VOZITËS I KAMIONIT ME CISTERNË

VOZITËS I KAMIONIT ME CISTERNË

Information

Publish Date

01.06.2017

End Date

30.06.2017

Categories

Vozitës

Job Places

Të gjitha qytetet

Job Description

AL PETROL – Miradi e Ulët , Fushë Kosovë

Shpall Konkurs për 4 vende të lira pune.

Pozita e punës: VOZITËS I KAMIONIT ME CISTERNË

Të gjithë të interesuarit duhet të dërgojnë CV-të dhe kopjen e dokumentave te kerkuara në zyret e AL-Petrol në Miradi e Ulët , Fushë Kosovë dhe ne email alpetrolbase@gmail.com

Dokumentat e nevojshme për aplikim:

1. Patent shoferin (kategorin CE - valide),

2. ADR (valide)

3. Certifikaten e mjekut (valide)

4. Pasaporten (valide)

5. Certifikaten CPC (e preferuar)

6. Dokumentin qe nuk jeni nen hetime (obligative)

AFATI PËR APLIKIM NGA SOT 01.06.2017 – 30.06.2017

Expired

Advertising
Advertising
Facebook