Log in
X

Company Name

Inon-Design and construction

Phone Number

049707173

Company Place

Prishtinë

Mjeshter latus - tesar (3), Mjeshter armirues (3), Punetor (10)

Mjeshter latus - tesar (3), Mjeshter armirues (3), Punetor (10)

Information

Publish Date

25.05.2017

End Date

25.06.2017

Categories

Ndërtimtari

Job Places

Prishtinë

Job Description

Kompania ndertimore InOn shpall konkurs per 16 vende te lira pune.

"InOn - Desing & Construction" eshte kompani e cila merret me ndertim, projektim, shitje dhe blerje te patundshmerive. Ne kuader te veprimtarise se saj, ajo tashme ka filluar ne ndertimin e kompleksit afaristo banesor "InOn".

Kompania jone eshte ne kerkim te:
- 3 mjeshter latus - tesar
- 3 mjeshter armirues
- 10 punetor

Te punesuadit do te kene kontrata dy vjecare te punes, me mundesi vazhdimi. Paga eshte mbi mesataren e Kosoves.

Te interesuarit mund te na kontaktojne permes numrave te telefonit:

049 70 71 73 / 049 70 71 03
ose permes email-it: info@inon-ks.com

Expired

Advertising
Advertising
Facebook