Log in
X

Company Name

LULI TRANS SHPED SH.P.K

Phone Number

038-749-698

Company Place

Prishtinë

Shofer (Vozitës për kamion CE dhe C1E) (3)

Shofer (Vozitës për kamion CE dhe C1E) (3)

Information

Publish Date

25.05.2017

End Date

25.06.2017

Contact Person

Categories

Vozitës

Job Places

Rajonale

Job Description

LULITRANS SHPED SH.P.K , 

Me seli në Prishtine hap vende të lira pune për:

Shofer (Vozitës Per kamion CE dhe C1E) (3 Pozita)

Data e aplikimit: MAJ 2017

- RELACIONET - SHQIPERI, KOSOVË, SERBI

Detyrat dhe Përgjegjësitë
• Kandidati duhet të jetë në gjendje të punojë me orar fleksibil të punës;
• Duhet të jetë në gjendje të ofrojë mbështetje për vozitje për detyra te caktuara në mbrëmje ose gjatë fundjavës.
• Kryerja e detyrave të tjera zakonisht të caktuara për Vozitësin.

Kriteret dhe kushtet e nevojshme
- Kandidati duhet të ketë patentë shoferi valid (të vlefshëm)
- Të jetë shtetas i Republikës së Kosovës apo shtetas ose banor i përhershëm.
- Të ketë përvojë pune (vozitës) ;
- Kandidati duhet të jetë në gjendje të punojë nën presion, të ketë etikë në punë dhe integritet të lartë pune
Preferohet te kete edhe CPC-D- SHOFER TË TRANSPORTIT TË MALLRAVE-Apo me kusht qe të merr Pas Fillimit te Punës.

Për te aplikuar, 
Kontaktoni ne numrin: 045209161 OSE 038603003

EMAIL: luli_murati@homail.com

Lulitrans shped sh.p.k
Kosovë-Prishtine

Expired

Advertising
Advertising
Facebook