Log in
X

Company Name

Restaurant *Villa Val Boni*

Phone Number

044 745 720

Company Place

Prishtinë

KUZHINIER, NDIHMES KUZHINE, SHANKIST, KAMARJER/E, PASTRUESE

KUZHINIER, NDIHMES KUZHINE, SHANKIST, KAMARJER/E, PASTRUESE

Information

Publish Date

23.06.2017

End Date

23.07.2017

Categories

Hoteleri | Pastrues

Job Places

Prishtinë

Job Description

RESTAURANT "VILLA VALBONI"

SHPALLE KONKURS PER:

KUZHINIER, NDIHMES KUZHINE, SHANKIST, KAMARJER/E, PASTRUESE

RRUGA MAGJISTRALE PRISHTINE-GJILAN TE LIQENI I BADOVCIT

CV-te mund ti dergoni ne: villavalboni1@gmail.com ose te kontkoni permes telefonit:

Numri kontaktues: 044/ 745 720

Shpenzimet e rruges nga Prishtina te Restauranti dhe anasjelltas i mbulojme ne.


Afati i fundit per Aplikim: 23.07.2017

Expired

Advertising
Advertising
Facebook