Log in
X

Company Name

Migros Group

Phone Number

Company Place

Prishtinë

IT HELPDESK

IT HELPDESK

Information

Publish Date

19.05.2017

End Date

26.05.2017

Categories

IT & Dizajn

Job Places

Prishtinë

Job Description

MIGROS Group sh.p.k. shpall konkurs për poziten: IT HELPDESK

Kushtet e përgjithshme:

  • Preferohet bachelor në shkenca kompjuterike ose certifikime përkatëse që lidhen me rolin e
  • Helpdesk-ut, siç janë: CompTIA, MCDST
  • Njohuri të mira për paisjet teknologjike dhe softwer (PC,AiO, Network, Win7 ,10)
  • Përvojë pune në Helpdesk ose ne IT
  • Preferohet njohja e gjuhës angleze
  • Aftësi të punojë nën presion, në një ambient dinamik pune

Procedura e Aplikimit:

Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë CV dhe dokumentet e tjera përcjellëse në e-mail adresën: hr@super-viva.com, ose personalisht në adresen: Migros Group, zona Industriale Fushë Kosovë deri në datën 26.05.2017, ora 16.00.

TEK SUBJEKTI TË CEKET POZITA PËR TË CILËN APLIKONI, në të kundërtën aplikacionet janë të pavlefshme.

Expired

Advertising
Advertising
Facebook