Log in
X

Company Name

Migros Group

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Agjent Shitjes (Komercialist) (2)

Agjent Shitjes (Komercialist) (2)

Information

Publish Date

19.05.2017

End Date

25.05.2017

Categories

Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

MIGROS Group sh.p.k. shpall konkurs për poziten: Agjent Shitjes (Komercialist) - 2 Pozita

Përgjegjësitë kryesore:

 • Prezantimi dhe shitja e produkteve të kompanisë
 • Zbaton planin e parashikuar të shitjes
 • Analizon prezencën e produkteve në treg
 • Përcjell konkurrencën në treg
 • Prezanton risitë dhe qëndrimet e kompanisë
 • Realizon të gjitha komunikimet me klientë
 • Raporton në baza ditore në departamentin e shitjes
 • Të jetë në gjendje për të maksimizuar produktivitetin dhe efikasitetin si dhe arritjen e
 • objektivave te caktuara të shitjes
 • Realizon detyra tjera sipas kërkesës së departamentit të shitjes

Kushtet e përgjithshme:

 • Diplomë e shkollës së mesme (Fakulteti është përparësi)
 • Përvojë pune së paku një vjet në shitje
 • Të ketë patentë shoferin kat. B
 • Të ketë njohuri elementare kompjuterike si dhe i gatshëm për tu aftësuar në programet
 • kompjuterike të aplikueshme në kompani (MS Word, Excel, Internet etj)
 • Aftësi të shkëlqyeshme komunikimi
 • Aftësi të shkëlqyera të shitjes dhe negocimit
 • Të jetë në gjendje të punojë në mënyrë të pavarur apo ne grup
 • Të jetë fleksibil dhe t'u përgjigjet pozitivisht ndryshimeve
 • Njohuria e gjuhëve tjera është përparësi
 • Gatishmëri për punë nën kushte presioni dhe punë me orar fleksibiliteti

Procedura e Aplikimit:

Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë CV dhe dokumentet e tjera përcjellëse në e-mail adresën: hr@super-viva.com, ose personalisht në adresen: Migros Group, zona Industriale Fushë Kosovë deri në datën 25.05.2017, ora 16.00.

TEK SUBJEKTI TË CEKET POZITA PËR TË CILËN APLIKONI, në të kundërtën aplikacionet janë të pavlefshme.

Expired

Advertising
Advertising
Facebook