Log in
X

Company Name

CANDEO L.L.C

Phone Number

045708081

Company Place

Prishtinë

Zdrukthtar

Zdrukthtar

Information

Publish Date

19.05.2017

End Date

30.05.2017

Contact Person

Artan Jakupi

Categories

Monter

Job Places

Prishtinë

Job Description

Kompania “CANDEO” L.L.C  shpk me seli ne Prishtine shpall konkurs për:

Zdrukthtar

Kandidatët duhe të kenë përvoje pune në lëmine e zdrukthtarisë (Prodhim dhe Montim).

- Përparesi kanë kandidatet me pervojë pune me maqinat automatike te prodhimit te   

  fundit për perpunimin e drurit.
- Eksperiencë, punë në veprimtari të ngjashme

Të interesuarit mund të aplikojnë përmes adresës elektronike:   

 info@candeofurniture.com duke dërguar CV-të dhe dokumentacion tjeter posedues.
Gjithashtu mund te kontaktojne per cdo informate ne Mob: 045 70 80 81.

Konkursi qëndron i hapur prej datës 19 Maj 2017 deri 30 Maj 2017.

Expired

Advertising
Advertising
Facebook