Log in
X

Company Name

GIVING HOPE

Phone Number

045 527 111

Company Place

Prishtinë

Promotere Femra (10)

Promotere Femra (10)

Information

Publish Date

18.05.2017

End Date

05.06.2017

Categories

Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

OJQ Giving Hope, me seli në Prishtinë kërkon 10 Promotere femra

Kualifikimet dhe aftësitë e nevojshme:
-Shkollimi i mesëm i obliguar,
-Te kenë ambicie për pune dhe vullnet,
-Të posedojë aftësi të mira komunikuese dhe efikasitet me ekip,
-Preferohen ato me eksperience ne fushën e shitjes apo promocionit.

Obligimet dhe orari i punes:
-Mbledhja e fondeve mbas kerkeses se stafit menaxherial,
-Komunikimn dhe sjelljen t'a kete ne nivel,
-Orari i punes prej 10:00-18:00  &  17:00-22:00,
-Pagesa e ndrimit te pare eshte 300 euro
-Pagesa e ndrimit te dyte eshte 270 euro.

Te interesuarat të thërrasin në ketë 045 110 330 (Thirrjet te behen nga ora 08:00 deri 20:00).

Dergoni CV-te ne email: givinghope.ks@gmail.com ose ne viber ne numrin 045-110-330

Afati i fundit për Aplikim: 05.06.2017

Expired

Advertising
Advertising
Facebook