Log in
X

Company Name

Al Petrol

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Zyrtar financiar për barazime të Restauranteve (1), Kamarjer (10), Banakjera (9), Mirëmbajtësa/e (3), Ndihmëse/a në Kuzhinë (2), Mirëmbajtës kopshti (1)

Zyrtar financiar për barazime të Restauranteve (1), Kamarjer (10), Banakjera (9), Mirëmbajtësa/e (3), Ndihmëse/a në Kuzhinë (2), Mirëmbajtës kopshti (1)

Information

Publish Date

17.05.2017

End Date

31.05.2017

Categories

Hoteleri | Pastrues | Financa | Të tjera...

Job Places

Fushë Kosovë | Obiliq | Prishtinë

Job Description

Kompania AL –PETROL Sh.p.k.  hap këto vende të lira pune.

Lokacioni i punës: DREJTORI - 

 

1. Zyrtar financiar për barazime të Restauranteve

Kriteret:

 • Të ketë të përfunduar Fakultetin Ekonomik,
 • Të ketë njohuri në programe financiare .
 • Pervoja e më parëshme në këto fusha përparësi
 • Aftesi te shkelqyeshme komunikuese 
 

Lokacioni i punës: Njësia - Hotel "VITA" - Vragoli, KK Fushë Kosovë

1 Kamarjer
1 Banakjera

Kriteret:

 • Të ken njohuri bazike pune në kompjuter.
 • Së paku të kenë të përfunduar shkollen e mesme
 • Pervoja e mehershme e preferuar
 • Aftesi te shkelqyeshme komunikuese

Lokacioni i punës: Njësia - SLLATINË - Prishtine

4 Banakjer  dhe

5 Kamarjer  

3 Mirëmbajtësa/e

Kriteret:

 • Pervoja e mehershme e preferuar
 • Të ken njohuri bazike pune në kompjuter.
 • Së paku të kenë të përfunduar shkollen e mesme
 • Aftesi te shkelqyeshme komunikuese 


Lokacioni i punës: Njësia - VRANJEVC -Prishtine

2 Banakjer  dhe

2 Kamarjer  

 

Kriteret:

 • Pervoja e mehershme e preferuar
 • Të ken njohuri bazike pune në kompjuter.
 • Së paku të kenë të përfunduar shkollen e mesme
 • Aftesi te shkelqyeshme komunikuese 
 

Lokacioni i punës: Njësia - OBILIQ -në magjistralen - Prishtine-Mitrovicë 

2 Banakjer  dhe

2 Kamarjer  

2 Ndihmëse/a në Kuzhinë

Kriteret:

 • Pervoja e mehershme e preferuar
 • Të ken njohuri bazike pune në kompjuter.
 • Së paku të kenë të përfunduar shkollen e mesme
 • Aftesi te shkelqyeshme komunikuese 

Lokacioni i punës: Njësia - VRAGOLI -

1.Mirëmbajtës kopshti 


Kriteret:

 • Pervoja e mehershme e preferuar
 • Aftesi te shkelqyeshme komunikuese

Të Iinteresuarit të dërgojnë CV - me foto dhe dokumente përcjellëse si dhe të shënjojnë poziten në të cilen aplikon  në e-mail adresen: hralpetrol@gmail.com

Për informata shtese mund të  konkatoni  edhe në numrat e telefonit: 

049 940 002  dhe  049 940 162

 

Expired

Advertising
Advertising
Facebook