Log in
X

Company Name

Restaurant “Fshati”

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Kamerier (2), Kuzhinier (1)

Kamerier (2), Kuzhinier (1)

Information

Publish Date

16.05.2017

End Date

31.05.2017

Categories

Hoteleri

Job Places

Prishtinë

Job Description

Konkurs

Restaurant “Fshati” me kalimin e kohës është rritur në proporcion me klientelën e tij shumë të respektuar.

Kjo rritje po ndikon edhe në rritjen e stafit tonë, që të jemi më të shpejtë, më profesional dhe më afër jush. Andej ne kemi nevojë për:

Kamerier (2 Pozita)

Kuzhinier (1 Pozitë)

- Kushtet që duhet plotësuar:

  1. Mosha prej 20 deri 40 vjeçar (bëhen përjashtime)
  2. Nivel edukimi së paku të mesëm
  3. E preferueshme njohja e gjuhëve tw huaja, veçanërisht e gjuhës angleze

- Detyrat dhe përgjegjësitë:

  1. Ta kryej punën e tij me profesionalizëm
  2. Të kujdeset për vendin e punës (ta mirëmbajë kuzhinën si kuzhinier dhe të kujdeset për restaurantin si kamerier)
  3. Të bartë përgjegjësi për punën e tij
  4. Të ketë qasje të pranueshme për klientët

Të gjithë ata që mendojnë se plotësojë kushtet e mëlartme dhe përmbushin detyrat e përgjegjësitë e larcekura, mund të aplikojnë duke dërguar një fotografi dhe CV në e-mailin restaurant.fshati@gmail.com

Kandidatët e listës së ngushtë të përzgjedhur do të ftohen në intervistë.

Expired

Advertising
Advertising
Facebook