Log in
X

Company Name

Alcedrix Sh.P.K.

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Senior Medical Representative

Senior Medical Representative

Information

Publish Date

16.05.2017

End Date

26.05.2017

Categories

Mjekësi

Job Places

Gjakovë | Pejë | Prizren

Job Description

 Konkurs për vende të lira pune

VitaE njëra ndër kompanitë më të mëdha në fushën e produkteve parafarmaceutike (food supplements), me Seli në Londër, është në kërkim të  personave që do të jenë pjesë e ekipit në departamentin e Marketingut dhe Shitjes.

Titulli: Senior Medical Representative – (Mundësi avancimi pas 3-6 muajve).      

Kompania: Kompani multinacionale me seli në Londër, dega në Prishtinë.

Rajoni: Pejë, Gjakovë dhe Prizren.

Detyrat:

-  Zhvillimi i planeve të kompanisë në Marketing dhe Shitje

-  Menaxhimi i rrjetit të promovimit

-  Ndërtimi i relacioneve me KA (klientët kryesor) - Barnatore

-  Ndërtimi i relacioneve me KOL (Profesionist të shëndetit)

-  Organizimi i eventeve promovuese

-  Menaxhimi i aksioneve të shitjes

-  Lancimi i produkteve të reja në treg.

-  Ndërtimi i imazhit profesional të kompanisë

Çka kërkohet?

-  Të jeni banor/e i/e Kosovës

-  Të keni përvojë pune në industrinë farmaceutike.

-  Të jeni të diplomuar ose në vitin e fundit të studimeve (preferohet të keni prapavijë ne industrinë farmaceutike ose nutriciste)

-  Të jeni i/e aftë të punoni me plane të shitjes

-  Të jeni i/e aftë të punoni si ekip dhe nën presion të punës.

-  Të keni njohuri të Gjuhës Angleze

-  Të keni patentë shoferi të kategorisë “B”

-  Të keni njohuri në Microsoft Office

-  Të keni pasaportë valide

-  Të jeni të gatshëm të udhëtoni jasht vendit për trajnime

-  Të mos jeni të përndjekur penalisht

Çka ofrohet?

-  Paketë atraktive e benfiteve

-  Kontratë pune sipas ligjeve në fuqi në Kosovë

-  Orar pune: 08:00 – 16:00

-  Ditët e punës: e Hënë - e Premtë (vikendet janë pushim)

-  Automjet të kompanisë 24h

-  Smart Phone + pako e komunikimit

Të gjithë ju që jeni të gatshëm t`i bashkangjiteni këtij ekipi, jeni të mirëseardhur që të aplikoni duke dërguar CV-në dhe dokumente tjera përcjellëse në: pharma@alcedrix.com deri me datën 26.05.2017 ora 17:00.

Vetem kandidatët e kualifikuar do të kontaktohen dhe të ftohen për intervistë!

Expired

Advertising
Advertising
Facebook