Log in
X

Company Name

IQ Link

Phone Number

049 233 300

Company Place

Prishtinë

Njohës i gjuhës Sllovake

Njohës i gjuhës Sllovake

Information

Publish Date

15.05.2017

End Date

29.05.2017

Categories

Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

Njohës i gjuhës Sllovake

Projekti jonë më i ri, ofron mundësi të reja për punë.

DHL Business Clients – Outbound.

Bëhu pjesë e ekipit tonë, me më shumë se 350 anëtarë dhe krijo pozitën tënde brenda kompanisë tonë, duke shfrytëzuar mundësitë e reja për të ndërtuar karrierën tuaj.

Krijo eksperiencë të re, duke punuar si këshilltar për klientët biznesorë të DHL.

Për të aplikuar, ju duhet të keni njohuri të gjuhës Sllovake

si dhe aftësi komunikimi me klientët në fushën e biznesit.

Ne ofrojmë:

- Pagë konkuruese prej 600 EUR në muaj.
- Orar të përshtatshëm nga ora 08:30 – 16:30.
- Trajnime të krijuara enkas për pozitën tuaj.
- Infrastrukturë moderne sipas standarteve gjermane. Ambient i ngrohtë dhe i përshtatshëm për punë dhe shoqëri.
- Zhvillim në kuadër të kompanisë

Ne kërkojmë:

- Njohuri të gjuhës Sllovake në nivelin C1.
- Aplikantë fleksibil dhe të gatshëm për të punuar në ekip.
- Aftësi për të kuptuar dhe zgjidhur kërkesat e klientëve.

A mendon që ky projekt i përshtatet kërkesave tuaja?
Apliko tani në: www.iqtolink.de/jobs/dhl-slovak/

Expired

Advertising
Advertising
Facebook