Log in
X

Company Name

Gama EUROPHARM

Phone Number

044 49 59 28

Company Place

Prishtinë

Perfaqesues mjekesor

Perfaqesues mjekesor

Information

Publish Date

15.05.2017

End Date

15.06.2017

Categories

Mjekësi

Job Places

Prishtinë

Job Description

Kompania farmaceutike franceze Gama Europharm sh.p.k me qender ne Prishtine,kerkon te punesoje perfaqesues mjekesor me karakteristikat si me poshte:

Pozita: Perfaqesues Mjeksore

Kualifikimet:

  • Te jete i /e diplomuar ne nje nga deget e mjekesise
  • Te posedoje patent shofer
  • Te njohe te pakten nje gjuhe te huaj
  • Te jete energjik,komunikues dhe i afte te punoje ne grup

Te interesuarit te dergojne CV ne adresen e email geuropharm@gmail.com

Expired

Advertising
Advertising
Facebook