Log in
X

Company Name

ENGLISH LANGUAGE CENTRE – ELC

Phone Number

038 728 029, 038 246 630

Company Place

Prishtinë

Edukatore (motër medicionale), Edukatore, Arsimtare të gjuhës angleze

Edukatore (motër medicionale), Edukatore, Arsimtare të gjuhës angleze

Information

Publish Date

15.05.2017

End Date

22.05.2017

Categories

Arsim & Edukim

Job Places

Prishtinë

Job Description

English Language Centre dhe Kopshti Happy kids, shpallë

K O N K U R S

Për pranimin në punë për këto drejtime:
-Edukatore për parashkollor në kopsht
-Edukatore (motër medicionale) për moshën 06 muaj- 3 vjeç
-Arsimtare të gjuhës angleze (për grupet parashkollore dhe shkollore)

KUSHTET:
Përveç kushteve të përgjithshme të përcaktuara me ligj, kandidatët duhet t’i plotësojnë edhe këto kushte të veçanta:
-Edukatore (motër medicionale) për grupmoshen 06 muaj- 3 vjeç – të ketë së paku shkollën e mesme te mjekësisë, drejtimi:  Pediatri ose fakultetin e edukimit me programin: Edukimi dhe zhvillimi në fëmijërinë e hershme (0-3 vjeç), dhe të ketë përvojë me fëmijët e kësaj moshe.
-Edukatore - të ketë të kryer fakultetin e Edukimit, Drejtimi: parashkollor dhe të ketë përvojë pune në mësimdhënie.
-Arsimtare e gjuhës angleze - të ketë të kryer fakultetin dhe të ketë përvojë pune në mësimdhënie.

Vetëm kandidatet qe i plotësojnë kushtet do të thirren në intervistë.

Të interesuarit CV e tyre dhe letrën motivuese mund t’i dërgojnë deri më datën 22.05.2017 në email adresën: englishcentre.sk@gmail.com

Për me shume informata mund te na gjeni në: Facebook: English Language Centre (ELC) dhe në ueb faqe: www.elc-ks.com si dhe Facebook: Happy Kids Prishtine

Expired

Advertising
Advertising
Facebook