Log in
X

Company Name

SUTESKAcontact SH.P.K

Phone Number

+38649124615

Company Place

Prishtinë

Call Agent

Call Agent

Information

Publish Date

15.05.2017

End Date

15.06.2017

Contact Person

Mustafë Veseli

Categories

Call Center

Job Places

Prishtinë

Job Description

INBOUND Call Agents në Gjermanisht

SUTESKAcontact - Costumer Service Center

- E flisni gjuhën Gjermane rrjedhshëm?
- E keni të lehtë të flisni me klient?
- Kërkoni punë të përhershme dhe pagë te qëndrueshme?
- Jeni një person fleksibil dhe menagjoni punën nën presion?
- Atëherë ju mund të jeni njeriu i duhur për mesin tonë!

Jemi në kërkim të nje numri të konsiderueshëm të Agjentëve për shërbim Inbound (Kundenservice) ndaj klientit në qendrën e kontaktit, SUTESKAcontact në Prishtinë.

Aftësitë e kërkuara:
- Gjuha Gjermane
- Aftësi të shkëlqyera të shërbimit për klient
- Aftësi të mira të komunikimit
- Njohuri bazë me kompjuter

SUTESKAcontact ju ofron kushte ideale të punës, komoditet të lartë, trajnime jasht shtetit dhe mundësi të mirë për ngritje profesionale.

Na vizitoni për tu njoftuar me kushtet dhe ambientin tonë ose dërgoni CV në e-mail adresën tonë: 
info@suteska-contact.com  dhe ne do të ju ftojmë në takim.

Rr. Ahmet Krasniqi, Banesat e Tregtisë (te Komuna e re, Arbëri)
+386 49 124 615 +377 44 888 700
038 704 129

Expired

Advertising
Advertising
Facebook