Log in
X

Company Name

Buna Sh.p.k

Phone Number

044/ 577 300

Company Place

Prishtinë

Agjent/e i/e shitjes (20)

Agjent/e i/e shitjes (20)

Information

Publish Date

15.05.2017

End Date

29.05.2017

Categories

Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

Buna Sh.p.k - Prishtinë shpall Konkurs per 20 vende te lira pune.

Pozita: Agjent/e i/e shitjes

Ofrojmë:
- Pagë fikëse,
- Bonuse shtesë,
- Ngritje në karrier dhe udhëtime jasht vendit.

Kanidatët e interesuar për këtë vendë pune duhet të kenë:
- Minimalisht shkollimin e mesëm - fakulteti perparësi,
- Mosha e preferuar 18 - 45 vjet,
- Te jenë pozitiv dhe ambicioz,
- Duhet te jene te shkathet, komunikativ dhe kembëngulës në arritjen e qëllimeve të shitjes.
- Duhet te jene te vetëorganizuar dhe të kenë vetëiniciativë për punë
- Të kenë aftësi prezentuese dhe aftësi shumë të mira komunikuese.

Dokumentacioni i nevojshëm: Cv-ja me foto për poziten Agjente e shitjes ne email- buna.ks@hotmail.com

Na kontaktoni ne keta numra: 049 477  100 dhe 049 477 300.


Ju mirepresim cdo dite pune e Hëne e Shtune nga ora 10:00 deri 17:00.

Expired

Advertising
Advertising
Facebook