Log in
X

Company Name

TIKI shpk

Phone Number

+386 49 666 676

Company Place

Prishtinë

Menaxher administrativ në fabrikë

Menaxher administrativ në fabrikë

Information

Publish Date

16.05.2017

End Date

23.05.2017

Categories

Menaxher

Job Places

Prishtinë

Job Description

Kompania TIKI shpk shpall konkurs për:

Menaxher administrativ në fabrikë

Kushtet e apilimit:

  1. Kandidatët duhe të kenë përvoj punenë lëmin e zdrukthtarisë.
  2. Të drejtë aplikimi kanë kandidatët e drejtimeve Inxhinier, Arkitekt, Ekonomist

Përgjegjësitë e punës:

  1. Organizimi i punëve në zyrën teknike
  2. Kontakti me bashkëpuntor dhe klientë
  3. Përgatitja e ofertave- caktimi i çmimeve të produkteve të fabrikës
  4. Respektimi i afateve të liferimit
  5. Mbajtja e evidences për punët e lartcekura.

Kandidatet e interesuara duhet të dërgojnë aplikacionin për punësim/CV në e-mail adresën: info@tiki-ks.com

Për informata shtesë mund të kontaktoni në numrin e telefonit: +386 49 666 676.

Aplikacioni për konkurim mund të dorëzohet edhe fizikisht tek kompania TIKI Sh.P.K. zona Industriale p.n. Prishtinë, tek ish objekti Baby Center. Konkursi është i hapur nga data: 16 Maj 2017 deri më 23 Maj 2017.

Expired

Advertising
Advertising
Facebook