Log in
X

Company Name

Autopjesë Partner Sh.p.k.

Phone Number

Company Place

Prizren

MENAXHER I SHITJES

MENAXHER I SHITJES

Information

Publish Date

15.05.2017

End Date

29.05.2017

Categories

Menaxher | Shitje

Job Places

Gjakovë

Job Description

Ekipi jonë ka nevojë për Lojtar të ri si MENAXHER I SHITJES - Gjakovë

AutoPjesë Partner është një kompani gjermano-shqiptarë dhe luan një rolë kyç në tregtinë me auto pjesë dhe pajisjet e autoserviseve në Kosovë dhe rajon. Në këtë fushë të biznesit kemi një përvojë 25 vjeçare në Gjermani dhe Kosovë. Me rrjetin më të madh të shitjes, duke numëruar 7 pika të shitjes dhe personel prej 40 kolegëve, ne jemi prezentë në çdo qytet të Kosovës.

Detyrat
- Mbikëqyrje e klientëve ne rajonin e Gjakovës
- Këshillimi i klientëve gjatë blerjes
- Kontaktim dhe ofertim i klientëve te ri
- Prezantimi i produkteve të ndryshme dhe ofertave
- Bashkëpunime i ngushtë me departamentet interne (shitje, marketing, administratë)

Profili juaj
- Ju jeni komunikues dhe puna me klientin ju pëlqen
- Shitjen e keni pasion
- Kenë dëshirë të punoni në grup dhe të angazhoheni
- Ju keni njohuri bazë për vetura (Edhe nëse nuk keni njohuri në këtë lëmi, ne ju ofrojmë trajnimin e duhur)

Përfitimet tuaja
- Trajnim dhe integrim intensiv për koleget e ri
- Vend pune modern dhe të sigurt
- Pagë mbi mesatare dhe të rregullt
- Një pozicion vetë-përgjegjës
- Zhvillim profesional të karrierës tuaj

Te gjithë aplikuesit duhet ta dërgojnë:
- CV-n (http://autoservicepartner.com/site/?faqe=18) dhe referencat tek email: karriera@autoservicepartner.com

Data e fundit për aplikim: 29.05.2017

Expired

Advertising
Advertising
Facebook